[row]

[column size=’1/2′][/column]

[column size=’1/2′]

De 28-jarige Tilburgse jazzgitarist/componist Bram Stadhouders is deze week aan de beurt om de Spotify-rubriek van JazzNu te verzorgen. Hij heeft zijn Spotify-afspeellijst nagekeken en een lijstje samengesteld. Een bijzondere verzameling, met Monteverdi en Bach, maar ook Jesse van Ruller en Pat Metheny.

Spotify is niet het enige medium waarop Bram zijn muziek beluistert. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om ook de volgende website aan te raden: www.thebookofsand.net. Daarnaast maakt hij graag gebruik van YouTube. Zie voor zijn project Cantata. En als toevoeging op zijn lijst verwijst hij naar een versie van Giovanni Pierluigi da Palestrina – Lo son ferito, ahi lasso, die op Spotify niet te vinden is.

Bram Stadhouders is, samen met tenorzanger Sebastian Brouwer en David Hoogstra (live-elektronica), 21 mei te beluisteren op het festival Terug naar het Begin, in de kerk te Oosterwijtwerd. Vrijdag 27 mei is hij in Amsterdam op orgel te horen in het Orgelpark (Parkkerk aan het Vondelpark, Gerard Brandstraat 26).

[/column]

[/row]

Previous

Enrico Rava New 4tet meesters van de onbegrensde jazz

Next

Tutu Puoane geeft liedkunst binnen jazz nieuwe dimensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook