[row]

[column size=’1/2′][/column]

[column size=’1/2′]

Louk Boudesteijn. De trombonist die actief is in het jazzcircuit, maar net zo gemakkelijk in een vol stadion speelt. Van nederpop tot zeer eigentijdse jazz, deze jongeman is van alle markten thuis. Voor het New Rotterdam Jazz Orchestra en zijn eigen band FULLDUPLEX mag hij graag componeren en met musici als Paul van Kemenade, Laura Mvula en Gregory Porter deelt hij het podium. Samen met saxofonist Guido Nijs en trompettist Jan van Duikeren vormt hij dan nog de blazerssectie Special Request Horns. En dan zijn er nog zoveel meer projecten…

Precies die verscheidenheid horen we terug in de jazz die Boudesteijn deze week voor JazzNu selecteerde. Veel luisterplezier van Louk!

Live kunt u deze trombonist in actie zien op 2 juli in Lantaren Venster, Rotterdam, met het New Rotterdam Jazz Orchestra en Kypski (Nederlands kampioen scratchen). Op 12 juli is hij twee maal te zien op het North Sea Jazz Festival: met het New Roterdam Jazz Orchestra plus gitarist Anton Goudsmit en ook met het Metropole Orkest plus Laura Mvula.

Fotograaf: Rob van Pelt

[/column]

[/row]

Previous

Kunstschatten aan de muur in Jazz Museum Rotterdam

Next

HAN BENNINK (RONDETIJD: 6:15,36)

Lees ook